Entradas populares

martes, 29 de marzo de 2011

Kuala Lumpur (Malaysia)


Després de la breu estancia en Paris.... pasem a un dels països que hi havia ganes de visitar per el canvi de cultures i les ganes de que els peixets ens mosejaren el peuets.... Arribem al aeroport i un paisatge fantastic de selva de palmeres i bosc separa aquest de la ciutat. En apropar-nos a la ciutat de lluny ja podem vore les impresionant torres Petrones (les torres més altes del món). Anomenar  la calor que hi fa 8.30 am a 30Cº i una humitat relativa entre el 80 i 90% o siga ple estiu, la vesprà calculeu el dia de més calor a Oliva de "basca" doncs una miqueta més, pero ho soportem be i el canvi horari també ja que tot ens imprsiona.
La ciutat és molt segura i barata. La gent esta acostumbra a menjar en les paradetes del carrer i alli es molt barat menjar, en uns 2 eurets menjes. Aci us enviem unes fotets:
                                           En les torres Petrones

La mega-sesió de masaje del peixets, després de 30min en cosconelletes,mosets,picoretes i relax en els peixets ens van fer 1hora intensa y brutal de masaje als peus on varem acabar en peus nous. 
                                          Aci el canvi de nivells de la ciutat

Sopar Malasio, rollo xino, pinxitosde chicken i carn i una especie de creilles i la super cervesa Tiger

Les torres per la nit (una pasà)
  Fruta de ka pasión i coco també van comprar carambolo
Com costa menjar en els palillets!!!
 

Dalt de les torres, desde el pont

No hay comentarios:

Publicar un comentario